Hier vind je de veelgestelde vragen van andere promotors, kun je geen antwoord op je vraag vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe schrijf ik mij in?

Je kunt je inschrijven door gebruik te maken van het aanmeldformulier
Je account is direct actief, en je kunt meteen beginnen met het promoten van de websites.
Vergeet niet om de juiste bankgegevens in te vullen.

Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens kwijt ben?

Stuur even een e-mail naar support@dreampartners.nl.

IK heb reeds een bestaand FairTale account, kan ik die gebruiken?

Ja, je kunt alle Sites promoten met een bestaand FairTale account. Je hoeft je dus niet opnieuw in te schrijven. Promoot de Sites en de omzet wordt automatisch in de statistieken bijgeschreven.

Is het gebruik van content gratis?

Ja, je kunt gratis gebruik maken van het ruime aanbod van content van DreamPartners om de aangeboden sites te promoten. Daarnaast kun je ook gratis gebruikmaken van alle promotools die DreamPartners aanbiedt.

Hoe en met welke sites kan ik het meeste verdienen?

Bij het kiezen van banners en tekstlinken naar websites moet je rekening houden op welke site je de banners of tekstlinken gaat plaatsen.
Deze banners en tekstlinken moeten zoveel mogelijk aansluiten bij de interesses van uw websitebezoekers.
Daarnaast is het ook belangrijk waar je de banner plaatst op de website.

Hoeveel krijg ik betaald?

U krijgt tot € 0,47 exclusief BTW per gegenereerde minuut van dreampartners uitbetaald.
Daarnaast krijgt u via het provisiebonussysteem een percentage van de basisomzet van promotors die via u zijn aangemeld.
Wij betalen ook herhaalbezoeken uit van alle door u aangebrachte bezoekers die via de desktop plugin inbellen.

Een desktop plugin, wat is dat?

Een desktop plugin is de snelkoppeling op de desktop van de bezoeker die verwijst naar de geïnstalleerde toegangssoftware. Nadat de bezoekers eenmaal de toegangssoftware gedownload heeft wordt deze mee geïnstalleerd. Zodra een bezoeker gebruikt maakt van deze desktop plugin ontvangt u tot € 0,47 exclusief BTW per minuut die de bezoeker doorbrengt op het betaalde gedeelte.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

De uitbetaling zal plaatsvinden binnen 5 weken na het einde van de betreffende maand, ook zul je dan een creditnota ontvangen via de e-mail. De telefoonmaatschappij heeft tijd nodig voor de incasso, meestal sturen ze 2-maandelijks een factuur naar hun klanten. Het geld zal volledig automatisch worden overgemaakt op het door jou opgegeven bankrekeningnummer of gironummer. Houdt er rekening mee dat een banktransactie enige dagen onderweg kan zijn.

Waarom heb ik nog geen geld ontvangen?

Waarschijnlijk zijn nog niet alle accountgegevens juist ingevuld. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een door jou opgegeven naam niet overeenkomt met de rekeninghouder van het opgegeven bankrekeningnummer. De uitbetaling is volledig geautomatiseerd, controleer aan de hand van het maandelijks verstuurde betaaloverzicht of je accountgegevens correct zijn.

Mag ik meerdere banners of tekstlinks op mijn website zetten?

Ja, u mag zoveel banners en tekstlinks plaatsen als u zelf wilt.
Een teveel aan banners op een enkele webpagina moet u echter zien te voorkomen omdat deze dan te langzaam laadt. Gebruik dan liever tekstlinks.

 

© 2005 DreamPartners powered by FairTale