DreamPartners Webmasterprogramma.

Ons grootste belang is dat er een goede samenwerking ontstaat met de promotors. Samen met onze promotors zijn we continue bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze tools. Mocht het zo zijn dat de tools die jij denkt nodig te hebben er niet zijn, dan kan het zijn dat we al bezig zijn met de ontwikkeling. Uiteraard is elke suggestie of tip welkom! Uitgangspunt blijft een tevreden eindgebruiker die regelmatig terug zal komen om onze vernieuwde content te bekijken. Wij zorgen voor maandelijkse uitbetalingen die geregistreerd worden door onze telecom partner. De inschrijving is geheel gratis en vrijblijvend, je kunt meteen starten met promoten.

Voor een overzicht van de tarieven klik hier

Gratis webhosting

Heb je altijd al een erotische website willen hebben, maar geen zin in de hoge kosten die hier aan zijn verbonden. Bij DreamPartners kun je gebruik maken van gratis hosting en daar nog geld mee verdienen ook!

Heb je interesse of wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur een e-mail naar hosting@dreampartners.nl

Overzichtelijke en contoleerbare real-time statistieken

Alle minuten die via jouw partnercode worden gemaakt, worden op het statistiekenoverzicht bijgeschreven. Deze statistieken zijn real-time, zodra een bezoeker klaar is met inbellen staan de gegenereerde minuten bij je statistieken vermeld. Zo kun je 24 uur per dag het aantal gemaakte belminuten en het aantal inbellers bekijken. Om jouw statistieken te bekijken, vul je de inloggegevens rechtsboven in onder het kopje “stats login”

Betrouwbare uitbetaling, ook van kleine bedragen. Uw krijgt uw tegoeden rechtstreeks van onze telecom partner op uw bank- of girorekening bijgeschreven.

Wij betalen ook herhaalbezoeken uit.

Met herhaal bezoek bedoelen wij eigenlijk de desktop bellers, zodra een bezoeker inbelt op een door jou gepromote website, wordt er een snelkoppeling/desktop plugin op het bureaublad van deze bezoeker geplaatst met daarin jouw partnercode.
Elke keer als deze bezoeker inbelt via deze desktop plugin wordt jouw partnercode meegegeven en worden de minuten van deze herhaalbezoeken in jouw statistiekenoverzicht bijgeschreven.

Keuze uit een groot aantal unieke websites in diverse categorieën en niches.

Alle sites van DreamPartners zijn uniek, elke site heeft een eigen uitstraling en bevat exclusieve content. Alle content wordt zeer regelmatig vernieuwd. Bekende content partijen helpen jou om onze samenwerking tot een succes te maken.

Voor een overzicht van alles sites van DreamPartners klik hier

Hoge gemiddelde bezoektijden.

Omdat er op elke unieke site van DreamPartners veel verschillende content staat, zullen bezoekers zich niet snel vervelen. Hierdoor blijven ze langer hangen, waardoor DreamPartners hoge gemiddelde holding-tiiden heeft.

Webmaster referral programma.

Er is ook een mogelijkheid om als actieve partner van DreamPartners een bonus te verdienen over de door jou aangebrachte promotors. Zodra een nieuwe partner zich aanmeldt via jou partnercode wordt deze webmaster bijgeschreven als "referral". DreamPartners betaalt € 0,03 exclusief BTW per minuut uit over de minuten van jou affiliate netwerk. Deze bonussen ontvangt je zolang de aangebrachte partners bij ons staan ingeschreven en zolang je actief minuten genereerd.

Er kunnen zich natuurlijk meerdere referrals aanmelden via jou partnercode. Het aanbrengen van promotors is gemakkelijk. Je plaatst een banner of tekstlink van DreamPartners (voorzien van jouw partnercode) op je website. Als men op deze banner/tekstlink klikt en zich bij DreamPartners aanmeldt, wordt deze nieuwe promotor automatisch bijgeschreven als referral. Alle door jou gebruikte gratis tools zijn reeds voorzien van een link naar DreamPartners met daarin jouw partnercode.

Aanmelden

Wil je je vrijblijvend en kosteloos aanmelden voor het webmasterprogramma van DreamPartners? klik hier

Na aanmelding ontvang je direct een e-mail terug ter bevestiging. In de e-mail staan je aanmeldgegevens, unieke partner-ID, login-gegevens waarmee je toegang krijgt om de real-time statistieken te bekijken en partnercodes om de sites te promoten. Let goed op dat je het juiste e-mail adres invult, want anders kunnen wij de aanmelding niet bevestigen. Zorg er voor dat je BTW nummer bij ons bekend is zodat we bedragen inclusief BTW aan je over kunnen maken.

 

© 2005 DreamPartners powered by FairTale